Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Oh my: Leonardo DiCaprio en de vloek van 25 worden

Leo zou (alwéér) een liefje met pensioen hebben gestuurd. Het is een verhaal dat al jaren rondzoemt op het internet en ook gewoon makkelijk te staven is: Leonardo DiCaprio heeft iets tegen vrouwen boven de 25. Nou ja, om mee te daten dan hè. Al drie keer eerder dumpte hij een vriendin vlak na haa...

Oh my: Leonardo DiCaprio en de vloek van 25 worden

Leo zou (alwéér) een liefje met pensioen hebben gestuurd.

Het is een verhaal dat al jaren rondzoemt op het internet en ook gewoon makkelijk te staven is: Leonardo DiCaprio heeft iets tegen vrouwen boven de 25. Nou ja, om mee te daten dan hè.

Al drie keer eerder dumpte hij een vriendin vlak na haar 25e verjaardag (en menigmaal nog eerder) en wat denk je? Nu zijn partner Camila Morrone in juni 25 is geworden, zou hij er een punt achter hebben gezet.

Geen setje meer

De twee waren al vier jaar aan het daten, en de bron van de breuk is niemand minder dan People.com, dus ga er maar gerust van uit dat Leo en Cam geen setje meer zijn.

Mocht je nog nooit van de dame gehoord hebben: dat kan heel goed. Ze acteert en begint net een beetje tractie te krijgen, zeker deels door haar romance met de 22 jaar oudere acteur. Naast de latest grootste liefde van Leonardo is ze trouwens ook de soort-van stiefdochter van acteur Al Pacino, die jarenlang samen was met Camila's moeder.

Die relatie liep in 2015 stuk, en tegenwoordig heeft Al (82) een liefde van 28. Hollywood, is het niet romantisch?

Grafiekje

Anyway, Al even daargelaten: de breuk tussen Leo en Camila komt niet direct als donderslag bij heldere hemel. Kennelijk is 25 voor Leo een niet-zo-magisch cijfer. Een Reddit-gebruiker maakte deze fijne grafiek om Leo's liefdesleven eens echt goed in kaart te brengen.

En hoewel de man zelf écht ouder wordt, worden zijn liefjes dat dus niet. Camila wachtte kennelijk hetzelfde lot als Nina, Kelly en Bar. Leo ondertussen is deze zomer al jachtend (een schip dus, niet 'op jacht zijnde') overal in Europa gespot, vermoedelijk op zoek naar de volgende Miss DiCaprio.

Zij weet in elk geval precies waar ze aan begint. Net als Camila trouwens, maar na vier jaar samen, is het haar vergeven als ze heel misschien hoopte dat het dit keer anders zou zijn. Was het maar zo'n mooi sprookje.

Beeld: Brunopress/Reddit

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in