Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win! 1x de Ember Mug t.w.v. €149,95

Doe mee en maak kans!

ember mug

Ember, de voorloper in temperatuurbeheersingtechnologie, lanceert in Nederland met een revolutionaire serie mokken die de norm voor het genot van warme dranken herdefinieert. De bekroonde serie mokken met gepatenteerde technologie, biedt de oplossing voor koffie- en theedrinkers wereldwijd, namelijk ieder drankje op de perfecte temperatuur houden in combinatie met een strak design. Wij mogen een mug weggeven! Lees snel verder hoe je mee kunt doen.

Temperatuur instellen

De Ember Mug2 en Ember Cup doen meer dan alleen je drankje warm houden. Deze slimme mokken stellen gebruikers in staat om een exacte drinktemperatuur in te stellen tussen 50 °C en 62,5 °C, waardoor elke slok perfect is afgestemd op jouw persoonlijke voorkeur. Bovendien behouden de mokken de gekozen temperatuur - tot 90 minuten lang voor de Ember Mug2 (295ml) en tot 80 minuten lang voor de Ember Mug2 (414ml) - waardoor het plezier van elk warm drankje wordt verlengd.

Lijkt de Ember Mug jou wel wat en wil je er eentje winnen? Vul dan onderstaand winformulier in en maak kans!

Voorwaarden: meedoen kan t/m 26 augustus. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Nouveau niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.