Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

3 'restobars' om heerlijk casual aan te schuiven

Restobar: bar vibes, kleine gerechten, weinig poespas, veel smaak.

De Etalage Geleen

Er wordt op hoog niveau gekookt, waardoor je naast je drankje eet op een heel nieuw niveau vergeleken met traditionele bar bites. Maar het is er poespasvrij, lekker informeel. Simpel en smaakvol. De restobar krijgt steeds meer ruimte in Nederland, en logisch ook. Deze drie toppers wil je op je lijstje zetten.

1 – Troef (Amsterdam)

Een open keuken met een bar ervoor, helemaal leuk en Frans met ook een klassiek Franse kaart. De mannen achter Troef komen uit de stal van Ron Blaauw en Richard van Oostenbrugge, dus ze weten wat ze doen. Sla zeker de oesters met beurre blanc niet over.

2 – Rosie (Utrecht)

Een klein zaakje dat heerlijk maar informeel eten serveert. Kleine en eenvoudige gerechten waarvan je geniet tijdens een gezellig avondje barhangen. Wij tippen de kalfszwezerik.

3 – De Etalage (Geleen)

Eigenaar Matthijs Jansen werkte eerder bij Château Neercanne*. Chef Rick Cobben bij Julemont**. Limburgse glorie alom dus, in deze bar die het Parijse gevoel perfect weet te grijpen. Het menu du chef is een aanrader, al doen wij het ook voor alleen de steak tartare.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Hotspots
  • instagram/De Etalage