Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koken voor wie nog geen ei kan bakken, volgens Sylvia Witteman

Koken voor wie nog geen ei kan bakken! Voor de prille student-op-kamers tot de pas gescheiden pensionado die zich opeens afvraagt: 'Kóókt dit water?'

Sylvia Witteman

Voor als je zelf geen keukenprinses bent, voor als je een huisgenoot de keuken in wilt krijgen of voor als je het niet meer kunt aanzien dat je puber/adolescent uitsluitend op instant pot noodles leeft: een kookboek waar je wat mee kan, door de altijd geestige Sylvia Witteman.

In dit nieuwe (basis)kookboek legt Sylvia Witteman op de haar bekende humoristische ‘no nonsense’-manier aan elke beginner uit waar het nu eigenlijk om gaat in de keuken, en vooral: hoe het moet. Begrijpelijk voor iedereen, van de prille student-op-kamers tot de pas gescheiden pensionado die zich opeens in zijn eentje achter het fornuis staat af te vragen: ‘Kóókt dit water?'

In dit nieuwe (basis)kookboek legt Sylvia Witteman op de haar bekende humoristische ‘no nonsense’-manier aan elke beginner uit waar het nu eigenlijk om gaat in de keuken, en vooral: hoe het moet. Begrijpelijk voor iedereen, van de prille student-op-kamers tot de pas gescheiden pensionado die zich opeens in zijn eentje achter het fornuis staat af te vragen: ‘Kóókt dit water?’

In Eten! staan gaan fratsen en modieuze technieken, maar gewoon lekker eten. Via een kleine enquête op Twitter vroeg Witteman welke gerechten mensen graag koken en eten, maar niet onder de knie krijgen. Dit boek is het resultaat. Tomatenroomsoep met zelfgemaakte croutons, de perfecte hamburger, kipgyros, sla met vinaigrette, komkommerzuur, pasta bolognese en pannenkoeken, met Eten! heeft de thuiskok het straks echt onder de knie. 

Eten! Koken voor wie nog geen ei kan bakken verschijnt op 12 oktober 2023

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Lifestyle
  • Els Zweerink