Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Oh là là: dit is Sergio Hermans nieuwste hotspot

Een nieuw restaurant voor op de bucketlist. Als Sergio Herman met een nieuw restaurant komt, staan wij te popelen. Deze week opende hij Le Pristine, een combinatie van Zeeuws terroir en Italiaanse flair in hartje Antwerpen. Het interieur belooft een heel spektakelstuk te worden, gemaakt in samenw...

Oh là là: dit is Sergio Hermans nieuwste hotspot

Een nieuw restaurant voor op de bucketlist.

Als Sergio Herman met een nieuw restaurant komt, staan wij te popelen. Deze week opende hij Le Pristine, een combinatie van Zeeuws terroir en Italiaanse flair in hartje Antwerpen.

Het interieur belooft een heel spektakelstuk te worden, gemaakt in samenwerking met de interieurontwerpers Peter Bundgaard en Signe Bindslev Henriksen van Space Copenhagen uit Denemarken. Er is ook een overdekte patio en een fijn buitenterras waar je niets merkt van de drukte van de stad.

De keuken van het fine casual Le Pristine brengt een unieke mix van traditie en innovatie met een uitgebreide en gebalanceerde wijnkaart die daar perfect bij aansluit. Sergio’s Zeeuwse herkomst is terug te vinden in de vis, schaal- en schelpdieren op het menu, en zoals hij het zelf verwoordt: “Eten in Le Pristine moet een feest zijn. Als chef wil ik niets liever dan mensen verliefd te laten worden op pure smaken, verrassende combinaties en de ingrediënten van mijn roots."

Zoals we inmiddels verwachten van Herman is het team ook van ongekende topklasse. Chris Blom van Oud Sluis en Thomas D’Hooghe van Pure C zijn de head chefs, de manager van het restaurant komt van Noma, de maître van Oud Sluis en zo gaat het voort. Het reserveren waard, kortom.

Beeld: Max Vicca

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in