Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Linda de Mol keert vanavond terug op tv

Koffermeisjes, glitter, 26 geldkistjes én een comeback. Na een break van zeven maanden presenteert Linda de Mol vanavond weer haar eerste programma: Miljoenenjacht, waar ze al 22 jaar het vast gezicht van is. De aflevering is afgelopen donderdag opgenomen en volgens een aanwezige kreeg ze een sta...

Linda de Mol keert vanavond terug op tv

Koffermeisjes, glitter, 26 geldkistjes én een comeback.

Na een break van zeven maanden presenteert Linda de Mol vanavond weer haar eerste programma: Miljoenenjacht, waar ze al 22 jaar het vast gezicht van is. De aflevering is afgelopen donderdag opgenomen en volgens een aanwezige kreeg ze een staande ovatie toen ze de Amsterdamse studio binnenkwam.

Linda verdween uit de publiciteit na The Voice-onthullingen over seksueel grensoverschrijdend gedrag van haar inmiddels ex-partner Jeroen Rietbergen en wat zij, en de redactie van het blad dat haar naam draagt, daar al dan niet van zou hebben geweten. Voor de opnamen zei ze er niet meer over 'dan dat ze een nare tijd had gehad'.  

'Als ze was doorgegaan, had haar dat een koud en kil, zakelijk imago gegeven'

Reputatiemanager Bart Maussen begrijpt dat De Mol een tijd uit beeld is verdwenen. "Ik zie haar vooral als slachtoffer van wat haar vent heeft aangericht," zegt hij in het Algemeen Dagblad. "Het is goed voor haar reputatie als mens van vlees en bloed dat ze afstand heeft genomen. Als ze was doorgegaan, had haar dat een koud en kil, zakelijk imago gegeven.”

Hij noemt het positief dat ze nu terugkeert in de schijnwerpers. "Ze zal met veel schaamte hebben rondgelopen, maar je moet na een auto-ongeluk niet te lang wachten met weer achter het stuur kruipen; anders wordt de angst alleen maar groter."

Miljoenenjacht is te zien op zondag 4 september op SBS6, om 19:55

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in